torsdag, juni 10, 2010

UPPDATERING OM GONZO

Veterinären har varit ute och kollat på Gonzo, han var uppsvullen i hela högra frambenet och haltade + att han hade feber som låg på 38,4.

Han har fått smärtstillande och febernedsättande. Hon trodde inte att det var något som kommit in i leden men vi har ingen aning om det är något ben i knät som är skadat eller inte. Om febern går upp och/eller han blir haltare så ska han sättas på penicillin. Sen sa hon att det är bara att vänta och se om han blir bättre i benet eller inte dem närmsta dagarna. Blir han inte det så måste vi in och röntga knät.

Ska promenera med honom 2ggr/dag i 15min och hålla koll på svullnaden och febern. Mest troligen så är det inget i knät som är skadat men vi vet inte riktigt. Har byggt en sjukthage åt honom också eftersom att han inte får röra sig så mycket och springa runt och busa med Grappen. Tog första promenaden nu i kväll och hans svullnad gick ner på en gång, hoppas bara att han inte sväller upp så mycket nu i natt. Ska gå ut och gå med honom imorgon innan jobbet och sedan direkt efter jobbet.

Som alla säger " Han hade verkligen änglavakt" , att han ens står på benen kan jag inte förstå.....

1 kommentar: