torsdag, november 10, 2011

Ut till stallet i mörkret

Sitter och väntar på att Nina ska komma och hämta upp mig och Molly hemma hos mamma. Vi ska åka ut till stallet tillsammans, så då får jag kanske lite hjälp. Ska även välkomna en ny häst till stallet blir spännande och se vad det är för någon.

Nu ringde Nina måste kila!

1 kommentar:

  1. Sv: Tack för din kommentar!! Jag är faktiskt sugen på det här med frihetsdressyr och freestyle ridning (utan hjälper som träns/bett m.m.).. Vi får se var det leder, just nu känns allt jättekul och Arthur är en riktig stjärna.

    Fick också lite skäll av Alex W idag haha! Hon meddelade att jag varit dålig på att svara på kommentarer. Vad jag minns så var din senaste kommentar om hur det gick för mig att tvinga Maddes man att hålla sig på en sida av halsen...? Eller är jag helt ute och cyklar? Jag svarade då att det fick rätt bra men att man måste ligga i lite för att "tämja" den. Vet inte om den kommentaren kom fram eller inte...?

    Om du har kommenterat annat efter det och jag inte svarat så ber jag om ursäkt, ogillar själv folk som inte kan ta och svara på kommentarer - speciellt när de är så fina som dina har varit!
    MVH

    SvaraRadera